Onze voorzitter spreekt in bij ‘Roze Agenda’ Raadsvergadering

Mirjam Preusterink heeft tijdens een ‘Roze Agenda’ Raadsvergadering van de gemeente Amsterdam de noodzaak en behaalde resultaten van Pride & Sports mogen toelichten. Een prachtig moment van zichtbaarheid en toegevoegde waarde!. Mirjam heeft tevens bij de Raad aangegeven dat Pride & Sports graag een formele of informele gesprekspartner zou willen worden en ondersteuning zou willen geven aan de uitvoering van de ‘Roze Agenda’ op de diverse thema’s van de gemeente Amsterdam, waarbij wij ons niet uitsluitend op LHBTI kwetsbare groepen richten maar ook als ambassadeurs gericht op integratie binnen de reguliere sport en mainstream bonden.

Voorzitter spreekt in 'Roze Agenda' raadsvergadering gemeente Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *