Euro Pride 2016 | primeur Pride & Sports ‘Pride Park’

Op de openingsdag van Euro Pride 2016 vonden er, onder de naam Pride Park, in het Vondelpark verschillende sport-activiteiten plaats. Onze sportpartners konden zich voor het eerst laten zien door het geven van een clinic (waaronder yoga, bootcamp, basketbal, tennis en Krav Maga/zelfverdediging).

De film ‘Out to win’ werd vertoond op de Nieuwmarkt, waar honderden mensen genoten van deze eerste docu over LHBTI en topsport.

Er werden ook zestien verschillende sport-toernooien gehouden (o.a. tennis, handbal, zwemmen en roeien). Tijdens de Canal Parade voeren meerdere sportboten mee, waaronder de Kon. Nederlandse Roeibond. Ook was er een gezamenlijke sportboot met vier verschillende LHBTI-sportverenigingen (Smashing Pink, DGLA, Netzo en Tijgertje).

EuroPride 2016 toneel primeur Pride Park

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *