13 juni 2018

Pride Park Aftermovie Pride Amsterdam 2017

Als de PrideWalk met circa zevenduizend deelnemers in het Vondelpark ‘Pride Park’ aankomen wordt de Pride in het Vondelpark Openlucht Theater geopend. Daarna kan men zich de hele dag vermaken met sport en spel, zich laten informeren op de Rainbowmarkt en genieten van optredens. Overal je de liefde om je heen en ziet alleen maar blije en trotse gezichten.

Pride & Sports Pride Park 2017

In 2016 vond de eerste Pride Park plaats tijdens en ter ere van EuroPride 2016. Wegens het succes hebben we het evenement doorontwikkeld en vond Pride Park vorig jaar plaats onder het thema ‘My Pride & Sports’.

Pride Park was wederom het moment voor de LHBTI-sportverenigingen om zich aan een breed publiek te laten zien en hun trots voor wie ze (als sporter) zijn uit te dragen. Er werden open clinics gehouden, zoals voor Zelfverdediging/ Krav Maga en rugby, en de verschillende wedstrijden georganiseerd, zoals voetbal-, volleybal-, tennis- en (street)hockeywedstrijden. We waren daarnaast supertrots dat Nelli Cooman, 2-voudig wereld en 4-voudig Europees kampioen sprint, deze middag ook clinics gaf!

Wederom zullen we het succes van voorgaande jaren proberen te overtreffen, maar de toegevoegde waarde van Pride Park voor de LHBTI-sportverenigingen en LHBTI’ers in de sport, is al een succes en sich.

De aftermovie en foto’s

Heb je Pride Park 2017 gemist of was je erbij en wil je gewoon weer even terug naar dat moment?

Check hieronder dan de aftermovie van Pride Park 2017! En enkele foto’s 🙂