13 juni 2018

Pride & Sports foto-expositie 2018

Het is alweer 20 jaar geleden dat de Gay Games plaats vonden in Amsterdam. En dit willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom zal er op maandag 30 juli 2018 vanaf 16:00 de tentoonstelling Tribute to Gay Games 1998! plaatsvinden in het Amsterdam Museum (Shakespeare Club).

De LHBTI-sport van toen zal bestaan uit sportmaterialen, posters en medailles van de Gay Games 1998. De LHBTI- sport van nu zal bestaan uit een waanzinnige foto-expositie van fotograaf Keef Williams, waarin hij LHBTI-sporters van de verschillende Pride & Sports sportverenigingen uit Amsterdam dynamisch in beeld brengt.

De foto’s van Keef zullen ook te zien zijn in het Vondelpark, welke speciaal voor de opening van Pride Amsterdam is omgedoopt tot ‘Pride Park’. De 2 x 1 meter grote foto’s zullen in lollipops zichtbaar zijn bij de ingang van het Openlucht Theater t/m het terras van het Blauwe Theehuis in het Vondelpark op zaterdag 28 juli. Een sneak preview van de zwart-wit foto’s van de expositie op maandag 30 juli is te zien naast de stand van Pride & Sports op de sportvelden in het Pride Park. Naast de stand staan acht ezels met verschillende foto’s van LHBTI sporters.

Hier onder is een selectie te zien van foto’s die het niet gehaald hebben maar we mooi genoeg vinden om te tonen. Ben je nieuwsgierig kom dan 28 juli naar het Vondelpark of 30 juli naar de Shakespear Club.

– Jezelf zijn in de sport – Tot dan!